Κίνηση: Δύσκολο πρωινό Δευτέρας - Της «υπομονής» Κηφισός, Λ. Αθηνών, Μεσογείων
Με ένα απέραντο «ποτάμι» οχημάτων μοιάζουν όλοι οι δρόμοι στο λεκανοπέδιο της Αττικής - Δείτε αναλυτικά τα σημεία.

Με το πόδι κολλημένο στο φρένο βρίσκονται αρκετοί οδηγοί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 23 Ιουνίου αφού η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας είναι απροσπέλαστοι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας Αττικής, από νωρίς το πρωί ο Κηφισός μοιάζει με απέραντο «πάρκινγκ» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η Λεωφόρος Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται και στη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα ανόδου, από Ηλιούπολη μέχρι Καρέα.
«Ασφυκτική» είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή γύρω από το Χίλτον, τη Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, τη λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας και τη Σταδίου.
Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφορική δυσχέρεια παρατηρείται»:
- Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα στην κάθοδο «σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα από τo ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι το Αιγάλεω, ενώ στην άνοδο δυσχέρεια παρατηρείται από το Περιστέρι μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.
- Στη λεωφόρο Κηφισίας πυκνή ροή καταγράφεται τμηματικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα από το Χαλάνδρι μέχρι το ύψος της Κατεχάκη στην κάθοδο και από το Ψυχικό μέχρι το Μαρούσι στην άνοδο.
- Στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου κυρίως στο ρεύμα καθόδου, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο.
- Στη λεωφόρο Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή μέχρι το Γουδί στην κάθοδο και από το ύψος του Ερυθρού Σταυρού μέχρι το ύψος του Χολαργού στην άνοδο.
- Στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα ανόδου από Ηλιούπολη μέχρι Καρέα.
- Στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα ανόδου από το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι το ύψος του Χίλτον.
- Στη λεωφόρο Αχαρνών κυρίως στο ρεύμα ανόδου, από τα Κάτω Πατήσια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
- Στη Σταδίου
- Στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα
- Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας τμηματικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Στη λεωφόρο Συγγρού κυρίως στο ρεύμα ανόδου
- Σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

Στην Αττική Οδό, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εταιρείας σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όπως επίσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Νωρίτερα σημειώθηκε και ένα τροχαίο ατύχημα μετά τον κόμβο Λ. Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα να σημειωθεί κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στο σημείο.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5'-10'στην έξοδο για Λαμία,
20'-25' από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας,
20'-25' Περιφ. Υμηττού Αγ. Παρασκευή-Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
15'-20' στην έξοδο για Λαμία,
25' -30' από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
